Skrot är guld för våra kunder

 

Vad gör vi?

Effektivare, enklare och mer ekonomisk hantering av skrot för industrin och återvinningsföretag. Öppna ögon, stora öron, snabba fötter och ett brett kontaktnät. Smarta lösningar och snabbare processer med kunskap och kontroll. Det är Rewinner.

Hur gör vi?

En stor del av skrotet från industrin kan återvinnas redan vid källan. Vi vet att både industrier och återvinningsföretag kan förbättra och effektivisera sin sortering av skrot. På så sätt kan skrotet generera bättre intäkter till industrin.  Ett guldläge för branschen – tack vare våra tjänster.

 

Vi hjälper industriföretag och återvinningsföretag att fokusera på sitt förbättringsarbete. Med vår kunskap och vårt kontaktnät förvandlar vi skrot och avfall till ren vinst.

Nya på marknaden, men branschrävar innerst inne. Vi har 25 års erfarenhet av entreprenörskap och lösningar för återvinningsföretag och industriföretag. Vi utvecklar ständigt nya processer inom till exempel kartläggning och sortering för att dessa företag ska kunna återta, återvinna och återanvända sitt skrot på bästa sätt.

Gamla hjulspår är tröööga och kostar (för mycket) pengar. Därför trampar vi upp en ny väg intill hjulspåren: snabbare, enklare, mer lönsam. Kortare ledtider. Mindre miljöpåverkan. Sänkta kostnader på inköp och tillverkning för den anläggning som utnyttjar återtagandet av skrot i sina processer. Det vinner vi alla på.

 

Rewinner_metall_block.jpg
 
 

Hur kan vi hjälpa dig

Rewinner är ett stöd för industrin i arbetet med att optimera hantering och försäljning av rostfritt, järn och metallskrot samt ädelmetallskrot.

 
 
flow_svenska.jpg

Vilka vänder vi oss till?

Vi hjälper till att optimera hantering och försäljning av skrot.

Återvinningsföretag
Anläggning
Rivning


Industriföretag
Fast etablering
Ny projektering/etablering


Internationellt
Vi köper och säljer rostfritt, järn- och metallskrot samt ädelmetallskrot över hela världen.